Afbeelding
Eigen foto

Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding gaat voor een mooi en vriendelijk afscheid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wim en Ineke Hendriks zijn in 2017 voor zichzelf begonnen. Nadat Wim vijftien jaar uitvaartverzorger bij Monuta is geweest, vond hij het tijd zelf een bedrijf te starten.

Hij wil vooral meer tijd en aandacht geven aan de families die hij met Ineke begeleidt en de mogelijkheid te hebben de kosten zo laag mogelijk te houden. Sinds 1 augustus 2020 is Ineke één dag minder gaan werken in het onderwijs, zodat zij Wim nog meer kan ondersteunen. Zij is 37 jaar werkzaam op de R.K. Dr. Schaepmanschool in Kampen. Naast haar werk was zij binnen de katholieke parochie actief als lid van de kindernevendienst en lid van de sector vorming en verkondiging. Vanuit deze sector heeft zij vele jaren het eerste communieproject geleid.

Na de overstap naar een eigen uitvaartbedrijf is Ineke steeds meer betrokken geraakt. Zij helpt met de laatste verzorging, zorgt voor de inhoud van de troostrugzak voor kinderen van 0 tot 15 jaar en doet de administratie. Verder is de voorbereiding van het afscheid in de vorm van de muziek, video- en fotobewerking bij haar in goede handen.

Wim en Ineke respecteren dat iedereen zijn eigen levenswijze heeft, religieus of anders. “Wij kunnen u helpen een mooi en vriendelijk afscheid mogelijk te maken. U kunt ons dag en nacht bellen als u ons nodig heeft: 06-815 23 130 (b.g.g. 06-487 69 835). Het maakt echt niet uit waar u verzekerd bent, wij zijn altijd goedkoper.”

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden