Afbeelding

Mondovino en champagnehuis beklinken partnerschap op feestelijke wijze

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Charles Heidsieck Champagne is dé kroon op het 15-jarige jubileum van Wijnkoperij Mondovino. Als mede-eigenaar van de wijnkooporganisatie Les Généreux is Mondovino nu ook importeur van het prestigieuze champagnehuis.

Om dit te vieren, organiseerde Les Généreux op 26 augustus een exclusieve proeverij met exportmanager Maxime Watelet en Nederlands Champagne-expert Gert Crum. Onder meer de onlangs uitgebrachte Blanc des Millénaires 2006 en Brut Millésimé 2012 passeerden de revue. Een waardige bezegeling van de samenwerking.

Dat beide partijen in feeststemming zijn, behoeft weinig toelichting. “We are thrilled to start working exclusively with Les Généreux in The Netherlands”, aldus Stephen Leroux, de CEO van Charles Heidsieck. Ook het jubilerende Mondovino is zeer verheugd over de buitengewoon mooie nieuwe aanwinst in het assortiment en gaat Charles Heidsieck verkopen op de Nederlandse markt aan horeca en consumenten. Bert van Beek van Mondovino zegt hierover: “Charles Heidsieck Champagne stond altijd al op ons lijstje. Net als bij Charles Heidsieck ligt bij Mondovino de focus op de drie pijlers van stijl, structuur en tijd. We horen gewoon bij elkaar en dan komt hij er nu mee, in dit gekke jaar 2020. Typisch Charles …”

Charles Heidsieck behoort tot de grandes marques (de meest prestigieuze huizen) van de Champagne en is de lieveling van veel wijnexperts. Expert Tom Stevenson waardeert Charles Heidsieck in zijn Champagne-bijbel met een score van maar liefst 97 punten, waarmee het alleen Krug – de absolute elite – boven zich heeft.

Wijnkoperij Mondovino

Assendorperstraat 107

8012 DH ZWOLLE

(038) 422 33 22

www.mondovino.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden