Afbeelding

La Bouture: de specialist in mannenmode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

La Bouture gaat dit najaar verder als mannenmodezaak. “De winkel werd eigenlijk te klein voor twee uitgebreide collecties”, legt eigenaresse Manuela Spruit uit. De zaak krijgt een nieuwe lik verf en een stoere mannelijke uitstraling.

Of je nu twintig of tachtig bent: voor elk is er wat wils. Van colbert tot maatpak en trui. Sportief, klassiek en van een goede kwaliteit. “We zijn heel breed georiënteerd,” stelt Manuela. La Bouture onderscheidt zich ook door beleving en sfeer. “Er is tijd voor een praatje en een kopje koffie met iets lekkers erbij. Vanwege corona kan het nu niet maar eerder waren hier ook cocktailparty’s en wijnproeverijen wat we zo mogelijk aangepast weer gaan doen.“

Sportief Klassiek met moderne twist

In de winkel vinden klanten nog steeds de bekende merken als Gant, Profuomo, Olymp, Blue Industry, Haze & Finn, MAC, Gardeur en Van Gils en andere. Wie een pak op maat wil, kan de stof en knopen uitkiezen en het pak wordt deze naar eigen smaak op maat gemaakt.

Dit najaar vragen warme kleuren als cognac, bruintinten en mosgroen de aandacht. De ruitbroek maakt een comeback maar dan met een smalle snit: sportief klassiek met een moderne twist.

Voor alle thuiswerkers zijn de comfortabele stretch overhemden van T-shirt-stof een ‘must -have’. Voor wie in deze tijd liever niet wil winkelen, biedt La Bouture ook service aan huis. “Je kunt bellen voor een privéafspraak en in alle rust en op afstand kleding passen die we meebrengen”, vertelt Manuela. “Voor klanten die verder wonen, sturen we het kosteloos toe. Wij zijn pas tevreden als de klant blij en met een goed gevoel de winkel uit gaat. Bij ons staat service op de eerste plek.”


La Bouture
Luttekestraat 18
8011 LR Zwolle
(038) 3375323
www.la-bouture.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 10 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50