Afbeelding

Comfort Bodywear voor relaxt en hip loungen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eigenaresse Els Wildeboer van Comfort Bodywear wil alle klanten bedanken die haar zaak ook in coronatijden wisten te vinden. Als specialist van been-, onder- en nachtmode?biedt haar winkel artikelen die perfect zijn voor dagen dat je lekker thuisblijft.

Ideaal zijn de comfortabel zittende lounge broeken van Oroblu in zwart en donkerblauw. “Zo zie je er toch gekleed uit en het is mooi te combineren met een leuk tuniekje.” Van Snurk en Mey verkoopt Comfort Bodywear dit najaar meer pyjama’s en loungepakken voor zowel dames als heren.?

Nacho prints?

“De Snurk relax outfits hebben nu prints van teckels, koala’s, regenbogen en zelfs nacho’s”, lacht Els. “En ga je voor meer basic dan kies je voor de Mey pyjama’s met een korte en lange broek of loungewear met bijpassende tops om heerlijk in huis rond te hangen.” Ook nieuw in het assortiment zijn de bh’s van Mey die tot en met maat G gaan. Els: “En we hebben T-shirt bh’s s met een goede pasvorm die mooi staan onder strakke kleding.” Ook de liefhebbers van naadloos ondergoed van katoen, komen bij Comfort Bodywear aan hun trekken. Voor wie elk vetrolletje strakgetrokken wil hebben, biedt de correctiekleding en shapewear van Spanks en Magic Body Fashion uitkomst.

Sokken en mondkapjes

De bewerkte printsokken blijven het goed doen. XPOOOS heeft dit najaar nieuwe printjes voor mannen en vrouwen, Falke heeft sneakerexemplaren en de witte sokken (ook die met tennisstreepje) zijn weer terug. Voor de pantydragers biedt Oroblu exemplaren in roest, okergeel, flessengroen of donkerbruin. “Handig te combineren omdat bruintinten dit najaar het modebeeld gaan bepalen”, weet Els. En dan zijn er natuurlijk de panty’s in fantasy-, ruit-, kant of dierenprints om de benen te verfraaien. Snurk biedt bovendien kleurige mondkapjes van biologisch katoen. “Deze zijn gemaakt in Portugal van restanten stoffen”, vertelt Els die zich naast kwaliteit ook onderscheidt in duurzaamheid.?

“Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? Dat klanten zeggen dat ze zo fijn geholpen zijn of de laatste keer zo’n goede bh bij me hebben gekocht.“ Rest Els nog te zeggen dat ze ook erg blij is met de locatie van Comfort Bodywear, midden op het Eiland.??“Dit is echt een leuke winkelplek met veel speciaalzaken en gezelligheid.”?


Comfort Bodywear

Eiland 6?
8011 XR Zwolle?
(038) 421 03 75
www.comfortbodywear.nl