Afbeelding
Foto: aangeleverd

Een goede kantoorinrichting

Partnerbijdrages

Het inrichten van een kantoor is niet altijd even makkelijk. Alles moet zo praktisch mogelijk ingedeeld worden, zodat alle werkplekken ergens neergezet kunnen worden. Natuurlijk moet er ook nagedacht worden over het aantal mensen in een ruimte, want er moet niet te veel geluidsoverlast zijn wanneer er een overleg plaatsvindt of mensen aan de telefoon zitten. Maar wat mag er nou niet ontbreken op kantoor en wat is een goede kantoorinrichting? Je leest het hier.

De basis van een werkplek
Allereerst is een bureau met computerschermen natuurlijk van belang. Dit is immers de basis van een goede werkplek. Je kunt hierbij natuurlijk kiezen hoeveel schermen je neerzet. Meestal wordt de laptop van de werknemer hierop aangesloten, zodat er ook gemakkelijk geswitcht kan worden van werkplek, met bijvoorbeeld flexplekken of thuis werken. Stel de bureaus in op de juiste hoogte, dit is ook nog verantwoord voor de zithouding.

Een bureaustoel voor de juiste werkhouding
Een bureaustoel kan voor iedereen weer anders zijn en daarom is het belangrijk om te kiezen voor bureaustoelen die je in elk gewenste stand kunt neerzetten. Van hoger, lager, rechtop of meer naar achter. Voor iedereen verschilt wat voor hen de juiste werkhouding. Als je kiest voor een verstelbare bureaustoel zul je iedereen tevreden houden.

Leuke musthaves voor op het bureau
Nu de hele kantoorinrichting klaar is en de werkplekken zijn verdeeld, kunnen je werknemers natuurlijk zelf aan de slag met het stijlen van hun bureau. Menig werknemer wil het bureau zo leeg mogelijk hebben om geen last te hebben van teveel rommel op het bureau, terwijl anderen juist extra gezelligheid willen. Een leuk plantje of een pennenbak is dan bijvoorbeeld erg handig. Het is dan wel handig om dit bijvoorbeeld te bedrukken met jouw bedrijfslogo, zodat het wel matcht met het bedrijf. Bekijk de mogelijkheden op deze site.