Afbeelding

De Zuivelhoeve opent derde winkel in Zwolle

Partnerbijdrages

De Zuivelhoeve opent op woensdag 23 september haar 68e winkel in Winkelcentrum Aa-landen in het voormalige pand van de Kaaslanden.

De oorsprong van de Zuivelhoeve ligt in Twekkelo waar Diane Roerink in 1981 begon met een boerderijwinkel in de oude klompenschuur van haar ouders, samen met Gerjhan. Van melk van eigen koeien maakte Gerjhan boerderijproducten die Diane in haar winkeltje verkocht. De filosofie van toen is de basis van nu; eerlijke en bovenal lekkere producten, direct van de bron. Wat in 1981 begon met één boerderijwinkel is bijna veertig jaar later uitgegroeid naar een franchise organisatie met 68 winkels verspreid over Nederland waar maar met gepaste trots dagelijks wordt gewerkt met de lekkerste ambachtelijke producten.

Assortiment
“Naast een breed assortiment Noord-Hollandse- en boerenkazen kun je bij ons terecht voor de mooiste buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, de lekkerste tapas, cadeaupakketten en andere lekkernijen”, aldus Robert van der Meulen, de nieuwe franchisenemer van Zuivelhoeve Aa-landen.

Win
Tijdens de openingsweek ontvangt elke klant een lotnummer. Hiermee maken ze kans op één van de vier Zuivelhoeve pakketten ter waarde van 50 euro. De winnaar wordt bekend gemaakt via de Facebook en Instagram pagina van de winkel. De Zuivelhoeve winkel in het centrum van Zwolle en in winkelcentrum Stadshagen vieren de opening mee. Elke klant ontvang in de openingsweek een toetje gratis.


Zuivelhoeve Aa-landen
Dobbe 9

8032 JV Zwolle
(038) 200 41 41
www.zuivelhoeve.nl
@zuivelhoeveaalanden

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14