Afbeelding
Eigen foto

Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Alexander stoffeert vakkundig meubels en antiek

Partnerbijdrages

Meubelstoffeerderij Alexander is gespecialiseerd in het restaureren en stofferen van alle soorten meubelen. Het bedrijf onderscheidt zich met het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen eerlijke prijzen.

De stoffeerderij is al drie generaties actief. Klanten zijn er aan het juiste adres voor herstoffering in stof en leder, reparaties, het opvullen van kussens van eetkamerstoelen, fauteuils en banken. Meubelstoffeerderij Alexander vernieuwt bovendien allerlei soorten binnenvulling, verricht antiek reparaties, lederreparaties, brengt leder op kleur en kan biezen-, rieten- en rotanstoelen vlechten op ambachtelijke wijze.

Keuze

Ook voor het stofferen van boot- en caravankussens is Alexander de specialist. Kortom, Meubelstoffeerderij Alexander draait nergens zijn hand voor om. De keuze uit stoffen en leder is enorm. Meubelstoffeerderij Alexander heeft meer dan zeshonderd verschillende stoffen en leder in de collectie. De stoffeerders werken op afspraak en komen vrijblijvend aan huis voor advies en een prijsopgave op een tijdstip dat de klant het beste schikt.


Bel voor een afspraak 06-144 07 890 of stuur een e-mail naar stoffeerder-alexander@live.nl.