Afbeelding
Eigen foto

‘Mooi en stralend ouder worden’

Partnerbijdrages

Eigenaresse Monique van den Dool heeft met Caméléon Huidcentrum helemaal haar nieuwe plek gevonden aan de Assendorperstraat 212. “Hier in de ‘Jordaan van Zwolle’ bevindt zich mijn huidcentrum en ben ik goed bereikbaar voor onze cliënten.”

Huidverjonging en het aanpakken van huidproblemen is waar Caméléon Huidcentrum voor staat. Monique: “Wij zijn in staat de huid heel lang jong en vitaal te houden. Met een team van vijf huidspecialisten en een cosmetisch arts staan we klaar om iedere huid nog mooier te maken. Voor elk huidprobleem bieden wij de oplossing. Denk hierbij aan acné, rosacea en pigment.”

Ook op het gebied van huidverjonging biedt Caméléon Huidcentrum veel mogelijkheden. “Om deze resultaten te bereiken maken wij gebruik van zes innovatieve merken, uniek in Zwolle, specialistisch en allemaal resultaatgericht”, aldus Monique. “Deze merken werken allemaal veilig en na afloop van de behandeling is er direct resultaat zichtbaar. Om daarmee te kunnen werken, is volgens haar veel opleiding en training vereist. “Ik sta voor het zelf herstellend vermogen van de huid.”

“Voor wie echt huidproblemen heeft, hebben wij de oplossing”, vervolgt ze. “Vrijwel alle problemen komen voort uit een slechte huidbarrière. Als je jong bent, is je huid nog mooi elastisch en compact. Als je ouder wordt, gaat de celdeling wat trager en kan de huid best een duwtje in de goede richting gebruiken. Dit doen wij door intensieve behandelingen, inclusief een uitgebreid huidverzorgingsadvies voor thuis. Op deze wijze bereiken wij het optimale resultaat.”

Voorheen was Caméléon gevestigd op het Spinhuisplein. Met bijna veertig jaar ervaring, kennis, vertrouwen en goede producten zijn mensen met huidproblemen bij Caméléon Huidcentrum aan het juiste adres.

Caméléon Huidcentrum

Assendorperstraat 212

8012 CG Zwolle

www.cameleonzwolle.nl