Afbeelding
Aangeleverd

Ontdek de vacatures van Zuidberg in Ens

Partnerbijdrages

Al 40 jaar kiest Zuidberg de weg van vooruitgang! Sinds de oprichting in 1982 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde en innovatieve productiebedrijven in de agrarische sector. Wereldwijd staat Zuidberg bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Het familiebedrijf succesvol uitgegroeid tot dé marktleider van fronthefsystemen op tractoren, tandwielkasten en rupsbandsystemen. Zuidberg bestaat uit 4 moderne hightech productiebedrijven. Alle producten worden op één locatie in Ens (Flevoland) ontwikkeld. In de moderne staalfabriek produceert Zuidberg naast haar eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor klanten. 

Zuidberg groeit en doet dat graag met jou!
Zuidberg is een modern en gezond familiebedrijf met bijna 40 jaar historie. Met een team van ruim 350 medewerkers ontwikkelt en produceert zij innovatieve producten voor klanten in meer dan 42 landen. Het bedrijf groeit en de lat ligt hoog. Samen bereiken we meer! Daarom is het bedrijf op zoek naar nieuwe collega’s en gaat graag met jou in gesprek. Het bedrijf is groot, maar persoonlijk. Zuidberg biedt medewerkers flexibele arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan flexibele werktijden, een werkweek van 36 of 38 uur of je kunt kiezen voor een vrijwillige ploegendienst. Met een goed salaris, winstuitkering, een ongekend opleidingsbudget en een actieve personeelsvereniging, maakt werken bij Zuidberg enorm aantrekkelijk.

Werken bij Zuidberg
Is je interesse gewekt en wil jij je ontwikkelen bij dit moderne technische bedrijf? Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een enthousiast team. Op dit moment zijn er verschillende vacatures binnen Zuidberg. Denk aan operators, onderhoudsmonteur, HR adviseur, manufacturing engineer en medewerker zetterij. Zit jouw vacature er niet bij? Dan kun je natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Kijk snel op de website: www.zuidberg.com/nl-nl/werken-bij/. Heb je vragen? HR adviseur Annelies Winters vertelt je graag meer over de verschillende vacatures binnen ons bedrijf. Direct solliciteren kan door een mail, voorzien van CV, te sturen naar werken@zuidberg.nl.