Afbeelding
aangeleverd

4 dingen waar je de dymo 4xl nodig hebt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een onmisbaar apparaat op kantoor of in huis is een apparaat die de etiketten kan printen. Het zelf printen van etiketten met een Dymo 4XL is kostenbesparend en efficiënt. De mogelijkheid voor het printen van de verschillende tabelstijlen op de diverse etiketformaten en tekstsoorten zorgen voor een goede ondersteuning bij de etikettering van alle gegevens. Daarbij is het zelfs mogelijk om vanuit je adresboek in Microsoft Outlook of Mac de gegevens te integreren. Nog gemakkelijker is het om de etiketten af te drukken vanuit de programma’s als CardScan, Excel, Microsoft Word of outlook.

Productinformatie

Bij ieder product zijn er pluspunten op te noemen, maar natuurlijk ook minpunten. Zo is de DYMO 4XL geschikt om adressen op etiketten te printen en ook om verzendetiketten te printen. Het printen van naambadges en barcodes is heel erg handig. Ook de order etiketten printen geeft bij het klaarmaken van bestellingen in het magazijn een goede ondersteuning.

De webwinkel

De Dymo XL is gelukkig heel eenvoudig aan te sluiten op ieder besturingssysteem. Het aansluiten van de Dymo kan zelfs op een router. Een router mag zelfs over een ingebouwde printserver beschikken. Iedereen weet dat voor een webwinkelier de professionaliteit van een goede labelprinter een geweldige pre is. Voor een webwinkelier is het dagelijks verzenden van de bestellingen zeker een routinematig onderdeel. Vooral voor webwinkels is het gebruik van een Dymo 4XL daarom een hele uitkomst en geeft vooral tijd- en kostenbesparing. 

Een bijzondere hulp is de Dymo

Een Dymo is ideaal als adresseer hulp. De geprinte etiketten met de Dymo zien er zeer strak uit en plakken beter als gewoon A4 sticker labels en ook het gebruikte papier in de Dymo is dikker. Daarnaast kan de Dymo de grotere labels verwerken en bij gebruik van deze Dymo is er geen aparte printer meer nodig. Wel zit de Dymo vast aan je printer en kan 129 labels printen per minuut.

De blanco Dymo labels multifunctioneel gebruiken

Voor het gebruik van de Dymo kun je verschillende soorten en formaten labels kopen. Er zijn gekleurde labels en witte labels te koop. Zo zijn de blanco labels in verschillende formaten te koop. Men hoeft niet gelijk een hele hoeveelheid te kopen. Vaak kun je al één thermische rol afnemen. In de Dymo wordt de label door de hitte verkleurt. Daarom hoef je geen inktpatronen of printerlint te gebruiken. Dat bespaart geld. Vooral doordat de Dymo multifunctioneel te gebruiken is.