Afbeelding
Foto: Sebastiaan Westerweel

Daarom kies je voor KwikFit

Partnerbijdrages

Vijftig jaar geleden was KwikFit de eerste fastfitter: een garagebedrijf georganiseerd als fastfoodrestaurant. “Je kwam binnen zonder afspraak en kreeg een heldere prijsopgave vooraf.”

“Binnen een uur was je auto gerepareerd, reed je weer weg en je betaalde nooit teveel. De auto’s van nu zijn niet de auto’s van toen. De techniek verandert razendsnel en elektrische aandrijving verdringt de brandstofmotoren. Het verandert ons vak continu, maar niet onze service. Ruim 56.000 klanten beoordelen onze service met een 8,7. Zij weten dat je voor een heldere prijsopgave en snelle reparatie bij KwikFit moet zijn.”

“Geld uitgeven aan auto-onderhoud dat vindt niemand leuk. Daarom werken wij op een duidelijke en transparante manier, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. We overleggen vooraf welke reparaties nodig zijn en wat het gaat kosten. Ook geven we advies over reparaties die er binnenkort aan komen. Jij beslist wat je laat uitvoeren. En na de uitgevoerde werkzaamheden laten we het verschil tussen de oude en nieuwe onderdelen zien. En door onze grootschalige inkoop, houden wij onze prijzen scherp.”

“Onze deskundige medewerkers worden opgeleid in onze eigen KwikFit Academy. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Of het nu gaat om banden, een APK, onderhoudsbeurt of autoruitreparatie. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om de juiste werkzaamheden uit te voeren. En welk merk je ook rijdt, dat maakt voor ons niet uit, want wij hebben verstand van alle automerken.”

“Wij doen er alles aan om je blij en veilig te laten autorijden. Onze service uitproberen? Ga naar kwikfit.nl en maak eenvoudig online een afspraak.”