Afbeelding
Foto: Eigen foto

Corona Test Center Zwolle opent de deuren

Partnerbijdrages

Na Amsterdam en Utrecht heeft Corona Test Center nu ook haar deuren geopend in Zwolle. “We richten ons vooral op reizigers die een certificaat nodig hebben”, vertelt filiaalmanager de heer Bingol. “Maar we zijn er ook voor bedrijven en te zijner tijd voor de horeca.”

Wie dat wil, kan via de overzichtelijke site snel een afspraak maken. Bingol: “Dan is het een kwestie van gegevens invullen en afrekenen. Vervolgens krijgt men een mail met de afspraakbevestiging en een QR-code.” Eenmaal op locatie krijgen de mensen nog een extra controle op hun gegevens, omdat dat voor reisdocumenten heel nauwkeurig moet zijn. “We hebben alle testen in huis”, vervolgt de filiaalmanager. “In de regel wordt bij het boeken van de reis aangegeven welke men nodig heeft. Onze testcapaciteit is drie tot zes mensen per vijf minuten. Wie zich voor 11.15 uur laat testen, heeft dezelfde dag nog de uitslag.”

Corona Test Center Zwolle werkt met actieve, officiële artsen, volgens Bingol. “Die komt hier ook op locatie en onze vaste medewerkers zijn uiteraard ook professioneel getraind. Een speciaal ICT-team zorgt er voor dat alle gegevens van onze klanten goed afgeschermd en beveiligd zijn.” Corona Test Center Zwolle wil de beste prijs bieden, maar ‘we willen altijd de beste zijn’, haast de filiaalmanager te zeggen. “Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons motto is dan ook ‘All you need to be sure’. Verder worden mensen bij ons in een klinische omgeving getest en proberen we in deze onpersoonlijke tijd tóch nog een beetje persoonlijk te zijn.”

Corona Test Center Zwolle

(085) 060 62 56

zwolle@coronatestcenter.nl

www.coronatestcenter.nl

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27