Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Bonbonnerie Borrel verhuist naar de Diezerstraat

Partnerbijdrages

De vloer kon niet meer, de toonbank viel bijna uit elkaar en herstel ging veel geld kosten. Dat waren redenen voor eigenaar Peter van der Molen van Bonbonnerie Borrel om uit te kijken naar een andere locatie. Die vond hij aan de Diezerstraat 94.

Inmiddels is hij daar al hard aan het werk om de winkel voor Pasen te kunnen openen. “En dat gaat lukken”, vertelt hij enthousiast. “Op zaterdag 27 maart zijn we voor het laatst open aan de Diezerpoortenplas en op dinsdag 30 maart openen we aan de Diezerstraat.” Liefhebbers van chocolade kunnen dan voortaan daar terecht voor bonbons, ongevulde chocolade, holfiguren (zoals Paashazen en paaseieren) en truffels. “We zijn geënt op alle seizoenen en feesten”, legt Van der Molen uit. “Onze chocolade komt van Callebaut en wordt ambachtelijk verwerkt. We maken er ook gepersonaliseerde presentjes van.”

De nieuwe zaak is vijf keer zo groot als de vorige. Van der Molen: “Klanten kunnen beter zien wat we aan het maken zijn. Dat vind ik belangrijk. Het wordt dan een soort chocoladeshow. Op een grote tafel tussen de productieruimte en de winkel werken we de lekkernijen af.” Met de verhuizing verruimen de openingstijden ook. De zaak gaat ook op maandag open en Van der Molen kijkt eveneens of iedere zondag, in plaats van één keer in de maand, haalbare kaart is.

De huidige eigenaar heeft de winkel ruim zeven jaar geleden overgenomen van Hans Borrel, die de zaak in 1984 begon. Bonbonnerie Borrel heeft de komende drie weken openingsaanbiedingen. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.

Bonbonnerie Borrel

Diezerstraat 94

8011 RJ Zwolle

(038) 421 64 79

www.bonbonnerieborrel.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden