Afbeelding
Foto: Eigen foto

Pieter Wieten bouwt en houdt promotiedag

Partnerbijdrages

Tijdelijk verhuisd naar het Klein Grachtje 8, zit Wieten Schoencomfort beslist niet stil. Met vereende krachten wordt aan de bouw van zijn nieuwe winkel gewerkt en vrijdag 23 april is bij de tijdelijke locatie een promotiedag.

Vooral wandelaars zullen zich daartoe aangetrokken voelen, want ze kunnen in het pand tegenover de tijdelijke winkel van 10.00 tot 16.00 uur wandelschoenen van het merk Lomer testen. “Die hebben we sinds het voorjaar in ons assortiment”, vertelt Pieter Wieten. “Het is een Italiaans merk, maar zeer concurrerend met de bekende merken en ook voorzien van een goede Vibram-zool. Het concept klopt helemaal.” Bart Hooijer van Lomer Nederland is aanwezig om de bezoekers tekst en uitleg te geven. Wieten zorgt voor wat lekkers bij de koffie.

Een klein stukje verderop aan de Diezerkade wordt het gesloopte winkelpand ondertussen weer opgebouwd. Wieten heeft daarbij gekozen voor een unieke bouwmethode. “Het heet CLT-bouw en bestaat uit vijf lagen kruislings hout. Het is een compleet nieuwe manier van bouwen. De constructie is wel wat duurder maar ook licht van gewicht. Er komen zes vrachtwagens uit Letland en zo wordt het pand in negen dagen gebouwd. De geplaatste wanden zijn ook direct de wanden in de nieuwe winkel. Uiteindelijk staat er een gloednieuw pand met appartementen erboven. We hopen het in het najaar te kunnen openen.”

Wieten Schoencomfort

(tijdelijk adres)

Klein Grachtje 8

8021 JC Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl