Basisschool De Boxem
Basisschool De Boxem Aangeleverd
Advertorial

Welkom bij basisschool De Boxem

Partnerbijdrages

In de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen, grenzend aan de nieuwste uitbreiding van de wijk (Stadshagen-Noord, Breezicht) staat basisschool De Boxem. Een school met ruim 90 enthousiaste leerlingen, een team van betrokken leerkrachten, een fantastisch schoolplein, fijne klaslokalen, goede sfeer en kwalitatief goed onderwijs. De leerlingen zijn nu verdeeld over vier combinatiegroepen t/m groep 6. Maar dát verandert vanwege de groei van onze school! Na de zomer heeft De Boxem zes groepen en biedt De Boxem onderwijs voor alle basisschoolgroepen. Van groep 1 t/m 8 kunnen alle kinderen bij ons kwalitatief onderwijs volgen.

Onderwijs bij De Boxem
Wij willen kinderen optimale kansen bieden om kennis, vaardigheden en de eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Ons onderwijs start vanuit nieuwsgierigheid. Wij inspireren de kinderen om op onderzoek te gaan en eigen oplossingen te bedenken. Daardoor ontwikkelingen onze leerlingen eigenwaarde en gaan ook de waarde van de ander zien.

Kom zelf kijken bij De Boxem
Wordt uw kind bijna 4 jaar of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Dat is een spannende tijd. Bij De Boxem snappen wij dat helemaal. Neem daarom eens een kijkje bij ons op school en vraag een rondleiding aan. Zo proeft u de sfeer, krijgt u een indruk van de school en kunnen wij u meer vertellen over ons onderwijs en onze visie. En natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar wat ú belangrijk vindt.

U bent samen met uw kind van harte welkom
Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding.

KBS De Boxem | Oude Wetering 82a in Zwolle | (038) 303 2566 | Kbsdeboxem.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden