Afbeelding
Aangeleverd

Zwolle Eet st(e)unt weer!

Partnerbijdrages

Zwolle Eet stunt en steunt daarmee de lokale horeca! Tot en met 2 september kun je enorme deals vinden op het platform. Door gebruik te maken van de Deals steun jij de horeca! De lokale horeca heeft het niet gemakkelijk. Ook na de pandemie kan het alle inkomsten goed gebruiken. Aan bestellingen via Zwolle Eet houdt de horecaondernemer veel meer over dan aan bestellingen via andere platformen. Een eerlijke deal. Een Local Deal!

Hier op de foto één van de hardlopers op Zwolle Eet: Eatz by Jake / Bowls by Haley. Eigenaar Tuan is altijd op zoek naar het beste product en de beste deal voor zijn klanten. Binnenkort opent hij een gloednieuwe vestiging aan de voorkant van het station (de stadszijde). Zijn gezonde en kwalitatief hoogstaande Poke Bowls doen het erg goed in Zwolle. “Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen bewust en gezond, wij spelen daar graag op in”, aldus gepassioneerd ondernemer Tuan. Gezond en Bewust past ook goed bij Zwolle Eet. De twee partijen doen daarom hun best om zoveel mogelijk samen te werken. 

Inmiddels is Zwolle Eet uitgegroeid tot één van de grotere bestel platformen van Nederland, ze zijn in 15 steden actief. Het bedrijf heeft een flinke kapitaalinjectie gekregen en bouwt aan innovaties en verbeteringen. De app laat je een nieuwe manier van bestellen ervaren. Probeer het zelf! Plaats een review en deel jouw ervaring. Zwolle Eet heeft ook een grote community op social media (Facebook en Instagram). Hier vind je wekelijkse kortingen en de beste deals. Zwolle Eet hoopt dat de consument vooral blijft bestellen ook na de pandemie. Het doel is om de sector weer gezond en sterk te maken. 

Jij een bewuste en voordelige keuze, de restaurants een eerlijke boterham! 

Zwolle-eet.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren