Afbeelding
Aangeleverd

Elina Zorgt biedt begeleiding en gezelschap op maat

Partnerbijdrages

Elina, een zorgzame vrouw met de nodige levens- en werkervaring, wil een bijdrage leveren aan een plezierig leven voor mensen. Vanuit die gedachte is ze haar eigen bedrijf begonnen. “Ik werk vanuit mijn hart, dít is de kracht van Elina Zorgt.”

Met Elina Zorgt biedt ze begeleiding en gezelschap op maat. Die dienstverlening bestaat uit drie onderdelen. Het eerste is individuele begeleiding. Het gaat dan om zaken als het nemen van besluiten, plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken en het structureren van de dag. Daarnaast begeleidt Elina Zorgt cliënten naar privé afspraken.

Ten tweede geeft Elina mantelzorgondersteuning. Dat doet ze in de vorm van aanwezigheidszorg thuis, zodat de cliënt in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven. Te denken valt aan ondersteuning tijdens een vakantie of structureel een dagdeel per week zolang het geen verpleegkundige handelingen zijn.

Als derde onderdeel is Elina Zorgt er voor gezelschap. Samen met de cliënt onderneemt Elina activiteiten in en om het huis of gaat ze met de cliënt eropuit. Dit alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. “Er is veel mogelijk”, zegt Elina.

Wie meer informatie wil ontvangen over de diensten van Elina Zorgt kan bellen met 06-416 87 108 of vragen mailen naar elinazorgt@gmail.com. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afbeelding
Informatieavond in Stadkamer over zorg in laatste levensfase Algemeen 28 jan, 14:21
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43