Afbeelding
Aangeleverd

Red de Kapper!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hallo lieve mensen. Mijn naam is Arend Tibben, gepensioneerd ondernemer, en vriend van Ahmad Bataineh. Ik begeleid hem al sedert 2017 met zijn Kapsalon De Prins. Hij heeft in 2017 met behulp van een starterskrediet zijn kapsalon geopend in Meppel. Door zijn innemende persoonlijkheid , gastvrijheid en groot vakmanschap had hij een prima klantenbestand opgebouwd. Eind 2019 is hij echter getroffen door een hernia waaraan hij moest worden geopereerd. Er was een wachttijd van ongeveer 1 jaar.

Hij kon niet meer werken en heeft de inventaris verkocht. Hij heeft zich echter met succes laten opereren in het buitenland waar hij wel direct kon worden geholpen. Hij kon weer knippen en wilde zijn nieuwe Kapsalon De Prins aan de Vechtstraat 72 in Zwolle op 15 december 2020 openen. Hij moest op dezelfde datum sluiten wegens corona. Daarna besloot de gemeente dat het tijd was voor een nieuwe bestrating en was hij weken lang bijna niet bereikbaar. En toen was het vakantietijd ! Hij heeft geen mogelijkheid gehad om een behoorlijk klantenbestand op te bouwen. Een aantal klanten uit Meppel komen nog steeds knippen bij Ahmad. Een knipbeurt bij Ahmad is echt een ervaring ! Nieuwe klanten zijn blij verrast en komen terug. Het ziet er echter naar uit dat hij moet sluiten! Zijn tozo-ondersteuning loopt deze maand af. Hij moet de lasten voor het pand en privéwoning opbrengen en moet zijn gezin met vrouw en vier kinderen onderhouden. Voor de winter moet de kapotte cv-ketel worden vervangen.

Ik zou graag zien dat hij de dure gemeentelijke lening kan aflossen, saldo €11000,- , de cv-ketel kan vervangen € 2000,-, en mee kan lopen in de grote reclameactie van zijn buurman, een nieuwe grote supermarkt die in november opent. De eigenaar heeft hem dit aangeboden.

Ik dank u uit de grond van mijn hart voor elke donatie. Het geld gaat rechtstreeks naar de rekening van Ahmad. Laat hem niet in de steek!

Dit is een partnerbijdrage voor:

Kapsalon De Prins

Vechtstraat 72 A

8021 AZ Zwolle

06-847 47 655