Afbeelding
Foto: Eigen foto

Meten is weten bij Bodylifeplan

Partnerbijdrages

Iedereen kan nu nóg doelgerichter werken aan de gezondheid bij Bodylifeplan. Sinds kort beschikt de kleinschalige bewegingsstudio over een nieuw apparaat dat inzicht geeft in lichaamssamenstelling.

 “De aanschaf van dit meetapparaat is een waardevolle aanvulling op de kwaliteit en service die we al jaren bieden”, vertelt Marian van Ast, eigenaresse van Bodylifeplan. “Je gewicht en je BMI zeggen natuurlijk iets, maar niet alles over je gezondheid.” De InBody 770 zoomt in op lichaamssamenstelling: wat is het percentage vet, beenderen, vocht en spieren in je lichaam? In één minuut tijd analyseert het apparaat onder andere vet- en spiermassa en de hoeveelheid visceraal vet (vet rondom organen).
“Meten is weten. Met de InBody-analyse kan ik mensen nog nauwkeuriger begeleiden en trainingsprogramma’s nog persoonlijker toespitsen. Voor de klant is het motiverend om op basis van objectieve gegevens naar een tastbaar doel toe te werken en meer inzicht te krijgen in de persoonlijke voortgang”, licht Marian toe. Beweging gaat nog steeds op afspraak en dit kan binnen of buiten in de sporttuin of het Westerveldse bos. “Bij Bodylifeplan zijn we voortdurend bezig met de ontwikkelingen rondom gezondheid en leefstijl; de nieuwe aanwinst past hier uitstekend in. Een intake voor meer informatie is gratis. Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Ook als wie geen klant is bij Bodylifeplan is van harte welkom om een InBody-analyse te laten maken”, besluit Marian uitnodigend.

Bodylifeplan
Van Karnebeekstraat 46
8011 JK Zwolle
06-160 10 281
www.bodylifeplan.nl