Afbeelding
Aangeleverd

Gratis proefbehandeling bij nieuwe revolutionaire alternatieve geneeskunde praktijk

Partnerbijdrages

In zorgpunt Wipstrik op steenworp afstand van het ISALA ziekenhuis is sinds deze maand een nieuwe praktijk gevestigd. Bio Energie Therapie is met 3 locaties in Nederland een snel groeiende alternatieve praktijk. En hier is met 56% chronische zieken in Nederland waar de reguliere zorg geen oplossing voor heeft hard nodig! Bio Energie Therapie gebruikt een aantal verschillende snel in populariteit toenemende therapieën waaronder bioresonantie-, biofotonen- en magneetveldtherapie. Deze zijn de afgelopen 15 jaar zeer succesvol gebleken om een breed scala aan klachten en ziekten te verminderen. 

Bio Energie Therapie is bijzonder effectief gebleken bij onder andere vermoeidheidklachten, darmklachten/ziekten, huid- of longklachten/ziekten maar ook emotionele storingen zoals depressies of vage onverklaarbare gezondheidsklachten. Ongeacht de oorzaak van de klacht/ziekte. 

Of de klachten nou van tijdelijke aard zijn of als chronische ziektebeelden aangemerkt kunnen worden maakt geen verschil voor het resultaat. De therapie heeft een brede werking. Dit komt omdat de therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam geheel pijnloos en zonder bijwerkingen reactiveert en stimuleert. Hierdoor ervaarden 92,9% hun laatste 2.894 klanten al na slechts vier behandelingen een toename aan energie en afname van hun gezondheidsklachten. 

Bio Energie Therapie voegt in elk geval de daad bij het woord door u als lezer een geheel gratis vrijblijvende eerste behandeling aan te bieden ter waarde van €75. 

Dus, heeft u last van gezondheidsklachten en staat u er voor open deze met een moderne alternatieve therapie te verminderen? Boek dan nu uw gratis eerste behandeling op www.bioenergietherapie.nl