Afbeelding
Gerrit Meulendijks

Zorgvilla Zwolle, een warm thuis voor senioren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In het gezellige centrum van Zwolle bevindt zich Zorgvilla Zwolle. Wanneer u het pand binnenloopt valt het direct op: de warme sfeer. Het interieur straalt rust uit, het zorgteam begroet u enthousiast en er staat een verse bos bloemen op tafel. Zorgvilla Zwolle is er speciaal voor senioren met geheugenproblematiek die in het dagelijks leven meer zorg en ondersteuning behoeven. Warme en persoonlijke zorg op maat, dat is typerend voor de zorgvilla. 

Warme en persoonlijke zorg

Locatiemanager Marije Fakkert: “Onze medewerkers nemen de tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren. We leren de bewoners echt kennen door ons te verdiepen in hun levensloop, hobby’s en interesses. Wat eet iemand graag? Welke activiteiten vinden ze belangrijk? We proberen de wensen van onze bewoners mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door activiteiten aan te bieden aangepast op individuele behoeften. Denk aan creatieve bezigheden, geheugenspellen en culinaire activiteiten. En bewoners genieten dagelijks van verse, huisgemaakte maaltijden.” 

Comfortabele woonstudio’s

De 20 comfortabele woonstudio’s variëren in grootte van 30 tot 40 m2 en worden ingericht met eigen meubilair. Zo voelen bewoners zich snel thuis. Marije: “De locatie is kleinschalig en sfeervol. Dat sluit goed aan bij de behoeften van senioren. Wanneer sprake is van geheugenproblematiek is er vaak behoefte aan geborgenheid en overzicht, met de gezelligheid van de gezamenlijke ruimtes. Bewoners komen samen in de gezellige zitkamer of in de eetkamer. En vanuit de serre hebben bewoners uitzicht op de prettige en beschutte tuin met terras.”

Tekst gaat onder de foto verder


Gerrit Meulendijks

Sfeer proeven? 

Een nieuw thuis kiezen kan een lastige zoektocht zijn. Zorgvilla Zwolle helpt u daar graag bij, door vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding contact op met Rosorum via 026 – 373 6666 of via info@ rosorum.nl. Of neem direct contact op met locatiemanager Marije Fakkert via 06 – 41 32 44 25. Rosorum.nl/zorgvilla-zwolle

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden