Francois van Langevelde / Directeur BrouwersHRM
Francois van Langevelde / Directeur BrouwersHRM Foto

Afsluiting 2021 & opstart salarisadministratie 2022

Partnerbijdrages

Zo is het alweer bijna het einde van 2021 en blikken we vanuit Brouwers HRM vooruit naar 2022. Het jaar 2021 begon als een spannend jaar, waarbij er positiviteit was naar de toekomst. Onze overheid had aangekondigd dat heel Nederland een start kon maken met vaccinerenen dat er een grote stap gemaakt kon worden naar het ‘’nieuwe normaal’’. Het loopt momenteel echter net even iets anders. De ene maatregel stopt en met de andere maatregel worden wij weer geconfronteerd. Ondanks deze situatie is het zaak dat uw salarisadministratie 2021 goed wordt afgesloten en dat we 2022 samen goed kunnen opzetten.

In de afgelopen tijd hebben wij veel ondernemers, naast het verzorgen van de salarisadministratie, ook mogen helpen bij de vele steunmaatregelen. Van NOW tot thuiswerkregeling en de TVL. Van het laten vervallen van de 30% norm binnen de werkloosheidwet tot en met de (tijdelijke) verhoging van de vrije ruimte binnen de WKR. Deze brede dienstverlening kunnen wij bieden omdat Brouwers HRM beschikt over salarisadviseurs, HRM consultants, en eigen juristen. Van salaris tot en met verzuimbegeleiding.

Wij vinden het belangrijk om alles zo vroeg mogelijk en tijdig te regelen. Zo kunt u zich, als ondernemer, blijven richten op uw eigen primaire proces. Neem als voorbeeld de vrije ruimte binnen de WKR. Samen kunnen wij bekijken of er nog vrije ruimte is. Daarbij kan het ook maar zo zijn dat de kerstborrel wegens de gegeven omstandigheden in een volledige andere vorm gegoten moet worden. Wat heeft dit dan voor consequenties voor o.a. de vrije ruimte?

Om de afsluiting van 2021 en de opstart van 2022 goed te laten verlopen hebben wij een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan kunt u vinden op www.brouwers.nl/nieuws/ Heeft u als ondernemer nog vragen of komt u ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een overstap van de salarisadministratie overweegt. Namens het hele team van Brouwer HRM alvast een fijne decembermaand gewenst!

Vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Amsterdam, Genemuiden & Deventer
Tel. nr.: 038 851 52 00
Email: info@brouwers.nl

www.brouwers.nl