Afbeelding
Aangeleverd

ZOO Footwear voor mensen die er graag op uit gaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het schoenenmerk ZOO Footwear staat voor avontuur, comfortabel en zorgeloos. Voor mensen die er graag op uit gaan is er de perfecte schoen zodat jij buiten altijd zorgeloos kunt wandelen. Zo zijn er schoenen die je gelukkig maken en waardoor jij zin krijgt om de buitenlucht op te zoeken.

Meer over

Al sinds 1977 zorgt ZOO Footwear voor functionele, decadente en comfortabele schoenen voor mannen en vrouwen. Tijdloze producten in een verrassende vormgeving en kleur, waardoor het avontuur kan beginnen! Hierbij richt ZOO Footwear zich op een aantal uitgangspunten; van natuur in de natuur, stevig en stoer, een authentieke uitstraling, uiterst comfortabel en genot voor ieder seizoen. Daarnaast heeft ZOO Footwear er bewust voor gekozen elementen in te zetten die duurzaam, kwalitatief en functioneel zijn. Bekijk alle winterlaarzen voor dames of neem juist een kijkje bij de winterlaarzen heren.

Soorten schoenen

Welke producten biedt ZOO Footwear zoal aan? Ten eerste is het assortiment gevuld met outdoor laarzen, waarbij zowel mannen als vrouwen comfortabele laarzen kunnen aanschaffen. Met deze stappers zal je nooit meer natte of koude voeten hebben tijdens het wandelen. Bovendien zijn de schoenen geschikt voor elke soort ondergrond. Kijk hier voor nog meer informatie over outdoor laarzen.

Daarnaast kun je gaan voor echte wandelschoenen. Ook hierbij kun je genieten van droge voeten bij elke soort weersomstandigheid, waarnaast de schoenen een uitneembaar voetbed hebben en een hogere wreef. Bovendien zijn deze waterdichte schoenen goed te combineren met elke soort outfit.

Als derde heeft ZOO Footwear sneakers in het aanbod opgenomen. Zowel voor de zomer als voor de winter zijn dit heerlijke schoenen die veel ondersteuning bieden. De sneakers zijn in veel verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Ook deze schoenen zijn waterdicht dankzij het Acquastop-membraan.

Tot slot zorgt ZOO Footwear ervoor dat je binnen geen koude voeten krijgt door het assortiment van pantoffels. Kortom; in het aanbod van ZOO Footwear kun jij de perfecte schoen voor binnen of buiten vinden!