Afbeelding
Gijs Versteeg Fotografie

Waarom is werken bij Fietsgoed - Scholten zo leuk?

Partnerbijdrages

We vragen het Monique Wouters, eigenaresse van Fietsgoed.nl - Scholten, al meer dan 95 jaar een tweewielerspecialist, gevestigd in Zwolle. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 1925 door opa Scholten, door mijn vader en moeder Wim en Dini Wouters groot gemaakt en nu door mij verder uitgebouwd. Het personeel is erg trouw aan ons bedrijf.

Onze missie is er om te zorgen dat u Goed Fietst. Of u nu bij ons komt voor een fiets, onderdelen, accessoires, fietskleding of voor een reparatie, wij zullen proberen uit te vinden wat u echt nodig heeft, gegeven uw wensen en budget. Wij geven eerlijk advies. Dat is onze belofte aan u. 

De grote diversiteit aan producten en merken maakt dat het zo leuk is om bij ons te werken. Wij werken in een gezellig team van verkopers en monteurs in een grote open werkplaats. Wij helpen en leren elke dag van elkaar zodat we als team steeds sterker worden. Iedere dag weer een andere leuke en dynamische uitdaging. Ben jij een fietsmonteur en zoek je een uitdaging, meld je dan bij ons.

Omdat we de service van onze winkel in de binnenstad uitbreiden, zoeken we nieuwe medewerkers, een sales specialist, een sales support specialist en een marketing support specialist. Heb jij ervaring of affiniteit met fietsen, dan is dat een pre. Heb je dat niet, maar wel ervaring in verkoop van andere producten, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Kijk snel op https://www.fietsgoed.nl/content/37-werken-bij voor alle informatie over openstaande vacatures.  (hier in de buurt de QRcode)

Di is een partnerbijdrage van Scholten Tweewielerspecialist.