Afbeelding
Aangeleverd

4x zo gebruik je relatiegeschenken op een school

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ook op een school kun je handig gebruikmaken van relatiegeschenken. Ze zijn handig om jouw school meer in te picture te zetten, maar ook om leerlingen, ouders en leraren enthousiast te maken. Werk je in het onderwijs en ben je op zoek naar relatiegeschenken die je op je school kunt inzetten? In deze blog geven we je een aantal voorbeelden die je op verschillende momenten kunt gebruiken!

Open dag

Tijdens een open dag kun je erg goed gebruikmaken van relatiegeschenken. Zo kun je bijvoorbeeld een goodiebag maken en die uitdelen aan (potentiële) nieuwe leerlingen. Je kunt hier dan allemaal leuke spulletjes in doen waar de naam van de school op staat. Denk maar eens aan gepersonaliseerde pennen, notitieblokjes en sleutelhangers. Ook de goodiebag zelf kun je laten customizen. Laat dan katoenen draagtassen bedrukken met de naam of het logo van je school erop. Vergeet ook niet om wat lekkers in de tasjes te stoppen, zoals chocola, koekjes of fruit.

Sportdag

Wanneer je een sportdag organiseert op school is het ook erg handig om gebruik te maken van relatiegeschenken. Ga dan bijvoorbeeld waterflesjes laten bedrukken met de naam van de school erop en deel deze uit aan de leerlingen zodat ze de hele dag zijn voorzien van wat te drinken. Een andere mogelijkheid op zo’n dag is het bedrukken van zweetbandjes of sokken die de leerlingen kunnen dragen tijdens het sporten. Wat je daarnaast nog kunt doen is de spullen die je tijdens het sporten gebruikt personaliseren. Denk dan aan customized voetbal-, tennis- of basketballen. 

Schoolreisje

Gaan jullie met z’n allen op schoolreisje? Dan is het wel zo fijn dat je de leerlingen die meegaan goed kunt herkennen zodat de groep makkelijk bij elkaar blijft. Je kunt dan bedrukken van petjes die de leerlingen gedurende de dag kunnen dragen. Gaan jullie met de hele school op schoolreis? Dan kun je de petjes per klas een andere kleur geven, zodat het duidelijk is wie bij welke groep hoort. Andere relatiegeschenken die je tijdens een schoolreisje kunt gebruiken zijn rugtasjes met logo en deze voorzien van wat te eten of te drinken voor in de pauze. Daarnaast kun je ook paraplu’s of poncho’s laten bedrukken met de naam van de school erop voor het geval het gaan regenen.

Presentjes

Het is belangrijk om als school betrokken over te komen. Dit kun je bereiken door de leerlingen af en toe een persoonlijk presentje te sturen. Doe dit dan bijvoorbeeld bij verjaardagen of als ze voor een langere tijd ziek thuis zijn. Je kunt dan spelletjes laten bedrukken met de naam van de school erop en deze opsturen naar de leerlingen. Je kunt tegenwoordig erg leuke puzzels, bellenblaas, speelkaarten en frisbees laten bedrukken. Een andere mogelijkheid is het versturen van een kaart die is gemaakt van groeipapier. Deze kunnen de leerlingen vervolgens begraven in de aarde. Na een tijdje kunnen ze dan echte bloemen verwachten! Voorzie de kaart van een persoonlijke groet namens de school en je hebt een erg origineel presentje voor de leerlingen!

Afbeelding
Informatieavond in Stadkamer over zorg in laatste levensfase Algemeen 28 jan, 14:21
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43