Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Beddenzaak The Night-Store kiest voor een nieuwe naam: Contour Bedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

The Night-store in Genemuiden, gevestigd aan de Langestraat 32, gaat vanaf 1 mei verder onder een andere naam: Contour Bedden.

Er is gekozen voor de nieuwe naam, omdat een bed de contouren moet volgen van het lichaam. Als je goed wil slapen is het namelijk belangrijk dat het lichaam wordt gedragen zonder drukpunten. Dit is altijd het doel geweest, maar komt nu nog duidelijker naar voren in onze naam.

Nieuwe fase

Jacob Bakker, eigenaar van Contour Bedden, vertelt dat er met deze stap een nieuwe fase is ingegaan. “Naast dat de naam beter bij ons doel past, krijgt de collectie ook meer mogelijkheden. Zo heeft de klant een ruimere keuze uit diverse soorten boxsprings en matrassen. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom wordt de keuze in hoofdborden en stoffen uitgebreider. We kunnen zelfs boxsprings leveren vanaf € 2.195,-. Matrassen kunnen we zelfs leveren vanaf € 595,-. Voor kinderen hebben we een aparte collectie.”

Jacob vertelt verder: “Het advies dat we altijd hebben gegeven blijft gelijk. We kijken wat het lichaam nodig heeft als je slaapt en je spieren uitstaan. Als je wakker bent staan je spieren aan en is je lichaam anders dan wanneer je slaapt. Hierdoor is het maken van de juiste keuze voor een goed matras en/of boxspring moeilijker. Bij Contour Bedden vind je daarom alleen goede, technische slaapsystemen. Deze zorgen voor een goede nachtrust, waardoor je rustig en diep kunt slapen. Zo word je weer uitgerust wakker.”

Test gratis diverse hoofdkussens

Ook blijft de service van het gratis testen van een goed hoofdkussen. Op deze manier kun je het hoofdkussen vinden die bij jouw wensen past. Hierdoor heb je straks geen kast vol met kussens, omdat je iedere keer zonder succes een nieuw kussen koopt. Deze service is heel laagdrempelig. Je kunt een van onze testkussens 14 dagen uitproberen. Als het kussen goed bevalt, dan wordt deze gereinigd en ontvang je een nieuw kussen. Als je liever eerst nog een ander hoofdkussen test, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Daarnaast blijft de collectie bedtextiel met de merken: Essenza, Beddinghouse, Pip Studio, Kardol, van Dijck, Domelinn, Kajori, Bella Donna en Cassenz. Deze merken leveren mooie dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, moltons en dekbedden in verschillende soorten.

Bezoek onze winkel en kom het zelf ervaren.

Nieuwe openingstijden

Ook onze openingstijden worden ruimer.

Vanaf week 19:
Dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.
Woensdagmiddag zijn we gesloten.

Op dinsdag en donderdag is het ook mogelijk om ‘s avonds langs te komen. Dit is alleen mogelijk op afspraak.

Dit is een partnerbijdrage van:

Contour Bedden
Langestraat 32
8281AM Genemuiden

Tel. nr. 038-23 40 030
www.contourbedden.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 14 uur geleden