Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Waarom een Mercedes Sprinter occasion geschikt is voor iedere ondernemer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als je als ondernemer een nieuwe bestelbus zoekt, is de kans groot dat je een hele wensenlijst hebt waaraan de bedrijfswagen moet voldoen. Dit is volkomen logisch. Een van de belangrijkste eisen aan een bestelbus is dat deze praktisch is in gebruik en aansluit op alle wensen op dit gebied. In dit geval komt de Mercedes Sprinter occasion zeker in aanmerking. Dit kunnen we zo stellig aangeven omdat een Mercedes Sprinter occasion geschikt is voor iedere ondernemer. We leggen hieronder uit waarom.

Volop keuzemogelijkheden in Mercedes Sprinter occasions 

Een Mercedes Sprinter occasion kan zeker gezien worden als functionele bestelbus. Hiermee doelen we niet direct op de Duitse degelijkheid die je zeker zult ervaren bij dit model. We doelen eerder op de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden die je hebt als je op zoek gaat naar een geschikte Mercedes Sprinter occasion. Het model is immers al in 1995 in productie genomen als opvolger van de TN bus. Je kunt onder andere de keuze maken voor een bestelwagen met open laadbak of dubbele cabine. In iedere gewenste formaat is er wel een geschikte Mercedes Sprinter te vinden. Daarnaast kunnen deze modellen verschillende hoogtes hebben en kunnen er ook grote verschillen tussen de uitrusting zitten. Je kunt zelfs de keuze maken tussen een voorwiel- en achterwiel aangedreven model en keuzemogelijkheid die je heel weinig ziet bij bestelwagens. Een Mercedes Sprinter occasion is immers volledig te personaliseren. Voor iedere ondernemer is er dus wel een geschikt model te vinden. 

Mercedes Sprinter occasion een functionele bestelbus

Dat de Mercedes Sprinter occasion een functionele bestelbus is, geeft de naamgeving al aan. Het model past precies in het DNA va Mercedes. De bedrijfsauto is voorzien van alle praktische gemakken die je van dit soort voertuigen mag verwachten. Daarnaast zijn deze modellen van een hoogstaande kwaliteit en hebben een prettig rijgedrag. De naamgeving van het basismodel is dan ook “Functional”, een titel die volledig past bij de Sprinter. Als je op zoek bent naar een functionele bedrijfswagen komt de Mercedes Sprinter zeker in aanmerking.

Mercedes Sprinter in een Nederlands jasje

Wist je dat de Mercedes Sprinter in een Nederlands jasje draagt? De bestelauto is immers vormgegeven door de Nederlander Bertrand Janssen. Deze Nederlandse ontwerper geeft alle bedrijfswagens van Mercedes-Benz vorm. Alleen al aan de Mercedes Sprinter heeft deze ontwerper een flinke klus gehad met het oog op de grote hoeveelheid modellen die van deze bedrijfswagen op de markt zijn gebracht. Mercedes heeft immers het streven gehad om een geschikte bestelbus voor iedere ondernemer te produceren en uit het Sprinter aanbod blijkt dat het merk hier uitstekend in geslaagd is.