Afbeelding
Foto: Getty Images/iStockphoto

Schoolreisjes tips in de buurt van Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ben jij een schoolreisje aan het organiseren en zoek je daarbij dingen die er te doen zijn rondom Zwolle en omstreken? Dan lees je in dit artikel meer over wat er te doen is voor een dagje uit in Zwolle en omstreken.

Let wel op dat je voor een schoolreisje het beste een goedkope touringcar huren kunt. Dit is een van de eerste dingen die je moet doen. Zonder touringcar kan je namelijk helemaal geen leerlingen of studenten vervoeren. Kijk bij Bakreizen naar de opties voor het huren van goedkope touringcars!

Een dagje weg is voor jongere kinderen heel anders dan voor oudere kinderen. Iets wat jongere kinderen leuk vinden hoeven oudere kinderen niet per se leuk te vinden. Daarom kijken we in dit artikel ook naar dingen die er te doen zijn voor jongere kinderen ten opzichte van oudere kinderen en wat ze allemaal wel leuk zouden vinden!

Wat kun je doen met de jongere klassen?

Met de jongeren klassen kun je naar boerderijen gaan. In de omgeving Zwolle zijn enorm veel boerderijen te vinden waar je met de kids een uitstapje kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan Wijkboerderij de Schellerhoeve. Op deze wijkboerderij zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen om te beleven terwijl er ook een bakje koffie genuttigd kan worden. Het voordeel aan een bezoek aan een boerderij is dat kinderen meer inzicht krijgen in het verbouwen van eten.

Voor jonge kinderen is er ook een grote indoor speeltuin, namelijk Monkey Town Zwolle. In Monkey Town Zwolle staan talloze ballenbakken, glijbanen en klimrekken waar kinderen lekker kunnen ravotten! Het is een ideale plek voor een actief schoolreisje!

Wat kun je doen met de oudere klassen?

Voor de oudere klassen is er ook veel te doen in omgeving Zwolle. Een van de leukste dingen voor oudere klassen is paintballen. Dit kan gedaan worden bij Yosemite en als paintballen geen optie is dan is hier ook een klimmuur waar de kids gebruik van kunnen maken! Yosemite is de plek voor een actief schooluitje voor oudere klassen.

In Groesbeek staat het Vrijheidsmuseum. Dit museum is gespecialiseerd in de vrijheid en hier vindt je dan ook verschillende tentoonstellingen over verschillende soorten vrijheid en wat dit allemaal betekent. Een leuk schoolreisje met een culturele insteek voor oudere kinderen!

Wat kun je met alle klassen doen?

Er is genoeg met alle klassen te doen! Zowel jong en oud hebben baat bij een uitje aan het zwembad als actief schoolreisje. Maar ook bouncen bij Krazy Kangaroo zal een attractie zijn die jong en oud de hele dag kunnen volhouden!

Afbeelding
Nieuw bij Korterink! De Suzuki Vitara full hybrid Partnerbijdrages gisteren
Afbeelding
Senioren helpen? Gasthuizen helpt mee Algemeen 30 mrt., 12:47
Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 30 mrt., 12:09