Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kom naar de B.I.G. Vision Oogmeetdagen bij Pals Opticiens

Partnerbijdrages

“Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking”, zegt Gert Schonewille van Pals Opticiens in Zwolle. “Toch worden alle brillenglazen wereldwijd geproduceerd op basis van de berekening die voorkomt uit alleen een standaard oogmodel. Als gevolg hiervan draagt lang niet iedereen een bril die exact aansluit bij hun ogen. En dat kan veel beter”, aldus Gert. 

“Dankzij B.I.G. VisionTM van Rodenstock zijn wij nu in staat om brillenglazen te maken die zijn afgestemd op de biometrische kenmerken van elk individueel oog”, vertelt Gert. B.I.G. staat voor Biometric Intelligent Glasses. “Bij Pals Opticiens doen wij als aanvulling op de traditionele oogmeting een onderzoek met de DNEye Scanner van Rodenstock. Hiermee worden duizenden gegevenspunten van uw beide ogen exact in kaart gebracht. Denk hierbij aan de lengte van uw ogen, de pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. Wanneer al deze gegevens worden gecombineerd levert dit informatie op die we nodig hebben om glazen te produceren die exact zijn afgestemd op de unieke kenmerken van uw beide ogen. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring! “Men neemt bijvoorbeeld meer contrast waar, ziet beter bij schemering en ervaart een kortere gewenningstijd.” 

Om iedereen kennis te laten maken met de B.I.G. technologie organiseert Pals Opticiens op 6 en 7 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur de B.I.G. Vision oogmeetdagen. De speciale caravan van Rodenstock staat dan voor de winkel en iedereen kan een afspraak maken voor een meting. Bovendien krijgt u de B.I.G. Vision toeslag ter waarde van 100 euro gratis. 

Maak dus snel een afspraak via 038-4551177 of info@palsbrillen.nl

Pals Opticiens
Thomas a Kempisstraat 63
8021 BJ Zwolle
www.palsbrillen.nl

Wim Mossel