Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zakelijke energiecontracten vergelijken: hoe moet dat?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Je energiecontract loopt bijna af, dus wil je weer weten waar je nu het voordeligst af bent. Omdat je dat graag wilt weten, ben je van plan om zakelijke energiecontracten te vergelijken. Maar hoe moet dat? Kun je het zelf doen, of kun je beter bij een partij zijn die dit voor je doet? In dit artikel leggen we je het allemaal uit en lees je een review van onze ervaring bij Zakelijke Energietarieven. 

Hoe kun je het beste zakelijke energiecontracten vergelijken?

Je kunt natuurlijk besluiten om zelf zakelijke energiecontracten te vergelijken. Je moet dan alle zakelijke energieleveranciers afgaan en vragen naar hun leveringstarieven en vastrecht. De energierekening bestaat uit de volgende zaken:

  • Leveringstarief voor stroom
  • Leveringstarief voor gas
  • Btw
  • Energiebelasting
  • Opslag Duurzame Energie
  • Vastrecht
  • Netbeheerderskosten
  • Eventuele regiotoeslag voor gas

Waar je op moet letten bij zakelijke energiecontracten vergelijken, is de prijs voor de levering van stroom en gas, het vastrecht en eventuele regiotoeslag voor gas. Dit zijn namelijk de onderdelen waarop energieleveranciers met elkaar concurreren. De andere onderdelen zijn bepaald door de overheid en netwerkbeheerder. Deze onderdelen zijn dus gelijk, ongeacht bij welke energieleverancier je een contract afsluit. 

Het bellen, mailen of op een andere manier alle energietarieven bij de energieleveranciers de tarieven opvragen, is nogal een karwei. Er zijn behoorlijk wat energieleveranciers die zakelijke energiecontracten aanbieden. Dus berg je maar voor een grote klus. Heb je geen tijd of kijk je er erg tegenop om dit te doen? Dan kun je ook terecht bij partijen die dit voor je doen, zoals Zakelijke Energietarieven. Om dit bij deze website aan te vragen, vul je jouw gegevens in op de website. Zakelijke Energietarieven gaat vervolgens op zoek naar de beste deal en binnen 24 uur ontvang jij de beste aanbieding. Omdat Zakelijke Energietarieven onafhankelijk werkt, profiteer je volop van hun kennis, ervaring binnen de energiemarkt en de scherpste tarieven. Zakelijke energiecontracten vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Review zakelijke energiecontracten vergelijken bij Zakelijke Energietarieven

Natuurlijk wil je wel eerst weten hoe goed Zakelijke Energietarieven is in het zakelijke energiecontracten vergelijken. Met andere woorden: je wilt een review zien. Afgelopen zomer liep ons energiecontract af. Dus belden we naar Zakelijke Energietarieven voor hulp. We kregen een medewerker aan de lijn. Een vriendelijke man die eerst alles uitvroeg aan informatie die hij nodig had. Hij legde ons nog wat zaken uit waar we vragen over hadden en vervolgens sloot hij af dat hij binnen 24 uur een aanbod had. Dat klopte, want binnen een halve dag kregen wij al een mega scherp aanbod. We belden nog op, omdat we nog wat laatste vragen hadden. Deze beantwoorde de medewerker ook nog deskundig. Het voelde goed en vertrouwd dus besloten we het aanbod te accepteren. Daar hebben we op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Als je ook kijkt op het reviewplatform van Kiyoh zie je dat Zakelijke Energietarieven ontzettend positieve reviews krijgt. Kortom, wil je zakelijke energiecontracten vergelijken en heb je daar hulp bij nodig? Ga dan naar de website van Zakelijke Energietarieven of bel voor een scherp aanbod.