Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje viert 25-jarig bestaan

Partnerbijdrages

Op dinsdag 15 november bestond Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje aan de Kerkstraat 25 jaar. Eigenaar Hildert Inkelaar en zijn team staan elke dag klaar om alle klanten te helpen.

“We vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden onze winkel verlaat, daarom staan persoonlijke aandacht en maatwerk hoog bij ons in het vaandel”, vertelt eigenaar Hildert Inkelaar. “Dat doen we door onze creaties met veel zorg en vakmanschap samen te stellen. Daarom zorgen we dagelijks voor een mooi en vers assortiment in de winkel.”

25 jaar geleden nam eigenaar Hildert Inkelaar de winkel over van een andere bloemist. “In de afgelopen 25 jaar is niet alleen ons vak veranderd, ook als bedrijf hebben we ons ontwikkeld. De laatste jaren hebben wij veel aandacht besteed aan het thema duurzaamheid. Bloemengalerie ‘t Kerkbrugje was dan ook de eerste duurzaam gecertificeerde Fleurop Bloemist in Zwolle en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.”

Om voor het certificaat Barometer ‘Duurzame Bloemist’ in aanmerking te komen, moet Inkelaar voldoen aan heel wat duurzame eisen op het gebied van transport, personeelsbeleid, maatschappelijk ondernemen, schoonmaken, energie en zijn producten. “We zijn een echte bloemist in de zin van woord met louter zuivere producten”, aldus Inkelaar.

Bloemengalerie ’t Kerkbrugje viert het 25-jarig jubileum met collega’s en klanten. Tot en met half december krijgt iedere klant bij een besteding van minimaal 25 euro een leuke attentie. Daarnaast kan iedere bezoekers genieten van een overheerlijke bonbon van Bonbonnerie Borrel.

Meer info via www.tkerkbrugje.nl.

Wim Mossel

Afbeelding
Nieuw bij Korterink! De Suzuki Vitara full hybrid Partnerbijdrages gisteren
Afbeelding
Senioren helpen? Gasthuizen helpt mee Algemeen 30 mrt., 12:47
Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 30 mrt., 12:09