Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Alfa Accountants en Adviseurs voegt drie vestigingen samen op nieuwe locatie in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Drie regionale vestigingen van Alfa Accountants en Adviseurs delen vanaf 2 januari 2023 een nieuwe locatie. De medewerkers van de kantoren in Zwolle, Meppel en IJsselmuiden gaan aan de slag op de Burgemeester Roelenweg 13J in Zwolle. Ook voor de Zwolse collega’s betekent het een verhuizing. Voorheen was Alfa er gevestigd aan de Zeven Alleetjes. Met ongeveer 75 medewerkers krijgt Zwolle daarmee een van de grootste Alfa-vestigingen.  

Er zijn meer redenen om drie kantoren samen te voegen, zegt directeur Wilma Gomarus. “We gaan steeds meer digitaal met klanten communiceren. Daardoor is het klantenbezoek aan de kantoren sterk afgenomen. Ook schuift onze rol steeds meer op naar die van adviseur, waardoor we juist meer op het bedrijf van de klant aanwezig zijn.”  

Klanten van de drie kantoren blijven de vertrouwde gezichten zien: alle medewerkers verhuizen mee. Die van de Meppeler vestiging zijn zelfs al eerder naar Zwolle verhuisd, doordat het kantoor daar in de zomer al de deuren sloot. Met de concentratie van medewerkers op één locatie verwacht Alfa ook de dienstverlening te kunnen optimaliseren. “Alle specialisten van disciplines als bedrijfskunde, fiscaliteit en accountancy in de regio zitten straks bij elkaar in één kantoor. Die kunnen elkaar nog makkelijker vinden dan al het geval was. We verwachten daardoor nog proactiever, klantgerichter en efficiënter te kunnen werken.”  

Duurzaam pand

En ook duurzamer: de nieuwe locatie in een kantorenverzamelgebouw heeft energielabel A, passend bij de ambitie van Alfa om de duurzaamste accountant van het land te zijn. Met flexibele werkplekken is de locatie ook helemaal van deze tijd. De nieuwe locatie ligt dicht bij de opritten van de A28 en is ook niet ver verwijderd van het Zwolse centrum.  

Vanaf 22 december is het kantoor aan de Zeven Alleetjes in Zwolle dicht, om te verhuizen. In de tussentijd is de vestiging in IJsselmuiden nog wel geopend en bereikbaar. Vanaf 2 januari 2023 werken alle medewerkers in het nieuwe pand aan de Burgemeester Roelenweg 13J.

https://www.alfa.nl/zwolle/actueel/maandag-2-januari-2023-maken-drie-alfa-kantoren-een-nieuwe-start-op-andere-locatie

Wim Mossel