Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Beter dan je meter: Aan de slag met je energieverbruik

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De winter is begonnen en dat is te merken ook. Je kunt natuurlijk onder een dekentje op de bank gaan liggen wachten tot ie weer voorbij is. Of je komt in actie en gaat aan de slag met je energieverbruik! Gemeente Zwolle heeft een challenge ontwikkeld om bewoners te helpen energie te besparen zonder dat je eerst geld uit moet geven aan allerlei maatregelen. De challenge start als proef in Oud-Ittersum, Zwolle-Zuid.

Beter dan je meter

Als je een slimme meter hebt krijg je meestal een maandoverzicht van je energieleverancier achteraf. Terwijl het juist zo fijn zou zijn om meteen in het moment zelf bij te sturen. Dat kan met een simpel apparaatje dat je koppelt aan je slimme meter, de energieverbruiksmonitor. Supermakkelijk te installeren en heel gebruiksvriendelijk. Daarmee zie je realtime, meteen dus, hoeveel je verbruikt.

In de tien weken durende challenge gaan we die gegevens toepassen in allerlei leuke vragen en opdrachten. Daardoor krijg je steeds meer grip op je energieverbruik. En dat ga je terugzien op je rekening!

Speciaal aanbod voor Oud-Ittersum

Voor het meedoen met de opdrachten van de challenge heb je een energie-verbruiksmonitor nodig. Woon je in Oud-Ittersum en hoor je bij de eerste 100 inschrijvers? Dan krijg je een EARN-E energieverbruiksmonitor ter waarde van € 29,95 cadeau!
Woon je niet in Oud-Ittersum en wil je wel meedoen? Dan kun je de EARN-E energieverbruiksmonitor via de challenge met 25% korting aanschaffen. Je kunt ook voor een ander type energieverbruiksmonitor kiezen. Op de website van Milieu Centraal staat een compleet overzicht van P1 energieverbruiksmanagers.De challenge zelf is gratis en verplicht je tot niets.

Aanmelding start nu

Je kunt je inschrijven van 21 december 2022 tot 9 januari 2023. Daarna ga je van start met de challenge die duurt tot het eind van de winter. Dan weet jij precies wat je moet doen om zo bewust mogelijk met je energie-verbruik om te gaan!

Enthousiast geworden? Ga naar: www.beterdanjemeter.nl en schrijf je in!

Dit is een partnerbijdrage van de gemeente Zwolle 

Gerard Meijeringh

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50