Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Webinar: In 5 stappen klaar voor gasloos

Partnerbijdrages

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen jij moet zetten om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan.

Ga je mee op safari? Meld je aan voor het gratis webinar op vrijdag 27 januari om 20:00 uur op www.zwolle.nl/in-5-stappen-klaar-voor-gasloos.

En heb je het webinar gezien en wil je meteen in de praktijk aan de slag? Kom op zaterdag 28 januari naar een van de vier Stadkamers of naar de nieuwe Berkum Energie Neutraal-ruimte in de Weijenbelt in Berkum. Energiecoaches helpen je op weg om een plan op maat maken voor jouw eigen huis.

Het webinar en de adviesgesprekken met energiecoaches worden uitgevoerd door de gezamenlijke Zwolse wijkinitiatieven in opdracht van de gemeente Zwolle.

Dit is een partnerbijdrage van de gemeente Zwolle

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50