Kort sportnieuws uit Zwolle

Sport

ZWOLLE - Landstede volleybal speelt op 17 december voor de beker tegen de hekkensluiter van de A-League, Fusion dat zaterdag jl nog met 0-3 werd verslagen. Bij winst bekeren de Zwollenaren door op 15 februari tegen de winnaar van het duel Abiant Lycurgus en Betwerk /STV

Kirsten Wild op trainingskamp
Kirsten Wild verblijft deze week met de nationale wielerselectie op trainingskamp in Zuid Afrika. In een ressort in het Zuid Afrikaanse Paarl t bereidt de nationale ploeg zich voor op het komende winterseizoen.

Michel Mulder niet op 1000 meter
Op de Wereldbekerwedstrijden aanstaand weekeinde in Thialf Heerenveen ontbreekt de naam van Michel Mulder op de deelnemerslijst van de 1000 meter. De selectiecommissie van de KNSB heeft gekozen voor deelname van Mark Tuitert op deze afstand.

PEC Indoor in Omnisport
AV PEC 1910 organiseert op 7 januari 2012 alweer voor de vierde keer het PEC Indoor in Omnisport Apeldoorn. Het is een wedstrijd voor senioren en ook A- en B junioren. Veel landelijk bekende atleten hebben zich reeds ingeschreven. Daarnaast organiseert AV PEC 1910 samen met AV NOP, eveneens in Omnisport, op 11 en 12 februari het NK Indoor voor A- en B Junioren.