Na bekerstunt volgt domper voor Regio Zwolle Volleybal

Sport

ZWOLLE - In plaats van erna zitten de speelsters van Regio Zwolle Volleybal al voor de feestdagen met een behoorlijke kater. En dat na een week die zo geweldig begon, met een stunt in de achtste finales van het nationale bekertoernooi.

Regio Zwolle Volleybal kieperde dinsdag Sliedrecht Sport uit de beker. In het Landstede Sportcentrum won de ploeg van Henriëtte ter Steege met 3-1 (25-18, 25-22, 14-25 en 25-22). De trainster zag een ploeg die met lef speelde en daarvoor beloond werd.

Vier dagen later kon het heilige vuur niet opnieuw worden aangestoken. Regio Zwolle beleefde een donkere avond in De Kruisboog te Houten, waar het kansloos verloor van een directe concurrent in de strijd om de play-offs (top zes). Oskam Taurus was met 3-0 te sterk: 25-22, 25-21, 25-19. Een duel dat Ter Steege vooraf bestempelde als de belangrijkste wedstrijd van december.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 9 januari (vanaf 14.30 uur) in eigen huis tegen Talentteam Papendal/Arnhem. Wederom een belangrijk duel in de strijd om de play-offs.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02