Barbara Timmermans

Travelbags/HV Zwolle handbaldames even draad kwijt alvorens af te sluiten met winst

Vandaag stond de wedstrijd tegen Wesepe Dames 1 op het programma. De dames van Zwolle kwamen goed uit de startblokken en namen een 2-0 voorsprong. Hierop volgend werd Wesepe wakker en scoorde zij driemaal achter elkaar. Over en weer werd er gescoord, maar het was Wesepe die op voorsprong bleef.

Met een paar mooie aanvallen van Zwolle kwamen zij langszij en stond het 8-7. Helaas konden de dames dit niet vasthouden, want Wesepe kwam weer op een voorsprong van vier doelpunten verschil. Vlak voor het einde van de eerste helft wist Zwolle het tij te keren en zag het zichzelf terug komen naar een stand van 15-15. Het rustsignaal klonk.

Na rust vloog Zwolle uit de startblokken en namen zij een 19-15 voorsprong. Met een paar goed uitgespeelde aanvallen en een sterk spelende Valasia Englezos, liep Zwolle uit naar een stand van 29-20. Vervolgens raakte de dames van Zwolle even de draad kwijt en wist Wesepe hiervan te profiteren. Gelukkig is er geen paniek geweest en wist Zwolle relatief eenvoudig de overwinning binnen te halen. Het was een sportieve wedstrijd, mede mogelijk door een sterk fluitend scheidsrechters duo. Eindstand: 34-28.

Na deze mooie overwinning hebben de dames heerlijk gegeten bij sponsor Ristorante La Stalla!

De dames van Zwolle willen het publiek weer bedanken en hopen dat ze er de volgende wedstrijd weer zijn. Dit is zaterdag 1-12-2018 om 19.30 uur uit tegen T.V.O.