Edwin van Nijen (links).
Edwin van Nijen (links).

Be Quick '28 verder met Van Nijen

Sport

ZWOLLE - Edwin van Nijen is ook volgend seizoen trainer van Be Quick '28. De Zwolse tweedeklasser heeft het contract van de hoofdtrainer verlengd.

Van Nijen is bezig aan zijn tweede seizoen bij Be Quick, waar hij kn het verleden successen vierde als speler. Toen speelde de club nog in de hoofdklasse. Onder Van Nijen komt het uit in de tweede klasse. Vorig seizoen finishte het na een goede start in de subtop. Dit seizoen is het na een stroeve start juist op weg naar boven. Met een serie van zeven wedstrijden zonder nederlaag ging het als nummer vijf van de tweede klasse H de winterstop in.

"Alle partijen zien de tweede seizoenshelft daarom met vertrouwen tegemoet", laat de club weten in een persbericht. Beide partijen zien ook nog genoeg rek in de spelersgroep.

Van Nijen was twee jaren geleden bij Be Quick de opvolger van Wilfried Westerhuis, die voortijdig werd ontslagen. Jan Locht en Ruud Fillet maakten toen het seizoen af. Van Nijen heeft voor zijn leeftijd al een lange trainersloopbaan achter de rug. De 46-jarige Zwollenaar werkte eerder bij Go Ahead Kampen, FC Zutphen en Nunspeet.