Afbeelding
Remko Kool

Kans op selectie voor Panna! Sterrenteam bij CSV ‘28

Sport

Met een zogenaamde PANNA! Sterrenteamdag geeft CSV ‘28 Zwolle kinderen van zeven tot en met dertien jaar op donderdag 15 oktober de kans om te ruiken aan het leven als voetbalster.

Op een dag die in het teken staat van plezier wordt er ook een selectie gemaakt van de meest getalenteerde kinderen. De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan dertig verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens & meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!

Meer informatie en inschrijven kan via: www.pannasterrenteam.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37