Strek je gek met de wekelijkse Crowdwork-out!

Sport Ingezonden

Van thuiswerken wordt niemand fitter. Punt. We bewegen minder en zitten vaak in een ongezonde houding opgevouwen aan de keukentafel. Als je daarbij ook die heerlijk gebalanceerde kantoorlunch en de aanwezigheid van je toch-niet-zo-irritante collega’s mist… Tsja, dan is het niet gek dat je niet zo lekker in je vel zit.

Crowdmedia uit Zwolle heeft dé oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan extra beweging en wat positiviteit: de wekelijkse Crowdwork-out! Mirjam Heerink (contentstrateeg bij Crowdmedia): “Tegenwoordig zitten we meer dan ooit. Maar voor je fysieke en mentale gezondheid is het belangrijk om in beweging te blijven en jezelf af en toe uit te dagen. Dat kan ook gewoon vanachter je bureau! Met de Crowdwork-out neemt de Crowd samen bewust pauze. Zo blijven we fit, verbonden en gefocust. De komende weken staat deskyoga op de planning. Wat we daarna gaan doen? Dat is nog een verrassing!”

Wil je meedoen met de volgende Crowdwork-out? Dat kan! Leg je zweetbandjes maar vast klaar. Elke donderdag om 12:00 uur kun je live een nieuwe work-out volgen via het Instagramkanaal van Crowdmedia. En geen stress, je hebt helemaal niets nodig. Het kan gewoon in je mantelpak.