Afbeelding
stockfoto

HTC G-voetbal wil jeugdteam beginnen

Sport

ZWOLLE – HTC G-voetbal heeft momenteel twee teams, maar wil ook graag een jeugdteam beginnen. De vereniging zoekt daarvoor spelers die het soms lastig vinden om in een team te passen.

Sinds ruim tien jaar voetballen bij HTC mensen met autisme, ADHD en anderen die net wat meer begeleiding nodig hebben of door een fysieke beperking moeite hebben om in een regulier team te voetballen. Door extra begeleiding van goeie trainers en leiders zorgt de vereniging ervoor dat iedereen met plezier naar de trainingen en wedstrijden komt en een leuke voetbaldag heeft. 

Jeugd

HTC is altijd op zoek naar nog meer spelers die graag willen voetballen. De huidige groep bestaat uit spelers vanaf veertien jaar. De voetbalvereniging wil echter ook heel graag een jeugdteam beginnen. Dus ook spelers jonger dan veertien jaar zijn van harte welkom. De teams trainen elke dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur en spelen op zaterdag competitie tegen clubs uit de regio. 

Wie het leuk lijkt om een keer gratis mee te trainen, kan telefonisch contact opnemen met Carsten Voerman: 06-440 47 398 of mailen naar gteamhtc@hotmail.com.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50