Workshop:
Workshop: "Kinderen; onze grootste spiegels" op 8 oktober. brugmedia.nl

Workshop: "Kinderen; onze grootste spiegels" op 8 oktober.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het thema van de week van de opvoeding is ?Ik tel tot 10!? Een eerste associatie bij tot tien tellen is ongetwijfeld je geduld bewaren. Want hoe lief, leuk, gezellig of grappig je zoon of dochter ook is, soms is je geduld op en tel je tot tien. De ene keer is je geduld sneller op dan de andere keer. Het ene gedrag van je kind raakt je gewoon meer dan het andere. Kinderen gebruiken hun gedrag, spel, ontwikkeling en/ of klachten als taal om je iets te vertellen over jouw leven! Kinderen zijn namelijk onze grootste spiegels!

De ?parenting revolution? (ontwikkel jezelf en maak je kinderen sterker), is op dit moment een hype in Amerika door de aandacht die Oprah Winfrey hier aan besteedt. De in Nederland ontwikkelde methode PresentChild® gaat uit van dezelfde principes.

Drs. Jennie van der Wal is gelukscoach (http://www.jennievanderwal.nl). Sinds 2012 is zij gecertificeerd beoefenaar van de methode PresentChild® en sinds 2014 assistent-trainer voor de opleiding PresentChild® Noord Nederland.

Wil jij het liefst zonder te straffen en zonder steeds tot 10 te moeten tellen, je kind opvoeden? Durf jij in de spiegel te kijken en te ontdekken wat je kind jou wil vertellen? Grijp dan nu deze unieke kans. Want in de week van de opvoeding bepaal jij je investering helemaal zelf!

Onderwerp workshop: ?Kinderen; onze grootste spiegels?. Woensdag 8 oktober van 9:30 uur tot 11:30 uur in Zwolle (http://www.jennievanderwal.nl). Opgeven kan via info@jennievanderwal.nl. Max. 6 deelnemers.

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27