Afbeelding
Foto aangeleverd

Slagerij van Aalderen bezorgt vanaf nu ook thuis

Partnerbijdrages

Al 130 jaar staat familiebedrijf Slagerij van Aalderen bekend als dé slager met de meest kwalitatieve en verse vleesproducten hier in de regio. De afgelopen jaren bediende de slagerij voornamelijk horecaondernemers, maar sinds kort ook particuliere klanten. 

Al generaties lang staat bij Slagerij van Aalderen vers en kwalitatief goed vlees voorop. Eigenaar John van Aalderen vertelt trots: “De eerste generatie ging op de fiets langs de boeren om daar het vlees op te halen. Verser kon je het niet krijgen. Nu zijn de regels iets aangescherpt. 24 uur na de slacht is het vlees voor ons gereed”. Om de kwaliteit van het vlees te kunnen waarborgen is Van Aalderen er dan ook als de kippen bij. Grote vraag naar vers vlees De slagerij plaatste onlangs een advertentie gericht op de particuliere markt. “Hoewel wij ons al jaren richten op horecaondernemers, leek het ons een goed plan om particulieren de mogelijkheid te bieden om ook een bestelling te plaatsen. Helemaal gezien de huidige situatie in ons land”, vertelt Van Aalderen. Al snel bleek de vraag naar echt vers vlees, wat ook nog eens bezorgd wordt enorm groot is.

Bestellingen plaatsen 
Er is een bestellijst ontworpen welke regelmatig in de krant verschijnt. “Om een bestelling te plaatsen vinkt u de door uw gekozen producten aan, u maakt een foto met uw smartphone en deze verstuurt u via WhatsApp of e-mail,” legt van Aalderen uit. Vervolgens verwerkt de slagerij de bestelling en wordt het met een koelauto bij de klant thuis bezorgd. Van Aalderen vervolgt, “Handig, want zo hoeft u de deur niet uit!”

Slagerij van Aalderen 
Mail: info@slagerijvanaalderen.nl
Whatsapp: 06-55702646