Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert oldtimertoertocht

Algemeen

ZWOLLE - Nazorgcentrum IntermeZZo heeft, in samenwerking met de Triumph TR club Holland, voor zaterdag 28 augustus een oldtimertoertocht georganiseerd. Deze bijzondere dagtrip is bedoeld voor mensen bij wie kanker in hun leven dichtbij is of was.

Het kan voor de patiënt zelf zijn, maar ook diens naaste. “Immers, kanker heb je niet alleen”, meldt het nazorgcentrum. “Doel is een dag ontspanning, even afstand nemen van de dagelijkse zorgen en genieten.” De Oldtimertoertocht begint om 10.00 uur met een ontvangst bij IntermeZZo in Zwolle. Op de parkeerplaats staan zo’n vijfentwintig a dertig oldtimers opgesteld. Per persoon is er een eigen oldtimer met privéchauffeur beschikbaar.

Route

Via een landelijke route gaat het naar Paleis het Loo in Apeldoorn. Hier is er een exclusieve rondleiding bij de koninklijke voertuigen. Er is tijd om met elkaar te genieten van een gezamenlijke lunch en even te kijken in de tuinen. Daarna rijden de oldtimers via een mooie route richting IntermeZZo waar deze dag rond 17.00 uur sfeervol wordt afgesloten. Manager Corine den Hollander en enkele vertrouwde vrijwilligers van IntermeZZo ontvangen en begeleiden de gasten.

Jubileum

In IntermeZZo’s jubileumjaar 2020, het nazorgcentrum bestond toen tien jaar, kon de toertocht vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Omdat de TR-club jubileert en voor de vijfde keer dit evenement faciliteert met auto’s en chauffeurs, wordt op 28 augustus alsnog een extra feestelijke versie verzorgd. De eigen bijdrage is 10 euro per persoon. De oldtimertoertocht is een evenement. IntermeZZo volgt de actuele richtlijnen van het RIVM over de coronamaatregelen, vaccinatie en testen.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1a of bel: (038) 424 60 88.