Afbeelding
© Indiamart

‘55Plus Schaakt’ is weer van start gegaan

Algemeen

‘55Plus Schaakt’ is weer van start gegaan! Ook dit jaar (nog) niet op de thuisbasis (De Rivierenhof), maar in een zaal van de Sionskerk. Het bestuur is heel blij dat het in deze coronatijd opnieuw een mooie en veilige schaaklocatie heeft gevonden, die volledig voldoet aan alle eisen van het RIVM en de sportbonden. Schakers zijn van harte welkom, mits gezond en bereid zich strikt aan de geldende richtlijnen te houden.

De leden van ‘55Plus Schaakt’ zijn ervaren en beginnende schakers (m/v) van 55 jaar en ouder uit Zwolle. Iedere dinsdagmiddag schaken wij van 14.00 tot 17.00 uur in een door ons gehuurde ruimte in de Sionskerk aan de Glanerbeek 10 in de Aa-landen. Wij zijn een kleinschalige schaakclub waar de leden elkaar wekelijks op een vriendschappelijke wijze en in een prettige sfeer achter het schaakbord treffen. Het schaken gebeurt serieus. Op deze middagen spelen de leden onderling een interne competitie. De maximale grootte van de groep is vastgesteld op 20 personen. De eerste keer kunt u komen kijken of onze schaakvereniging, ook in coronatijd, iets voor u is. Nieuwe leden of gasten zijn van harte welkom!

Voor meer informatie, aanmelden of om een keer vrijblijvend een partijtje te schaken, kunt u een e-mail sturen naar schaken55plus@hotmail.com of contact opnemen met de voorzitter, dhr. Robert Scholma, 06-21287670.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 1 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 20 uur geleden