Afbeelding
Erik-Jan Berends

Parkinson Café begint weer

Algemeen

ZWOLLE - Na meer dan anderhalf jaar van corona-oponthoud begint het Parkinson Café weer. Het is de bedoeling iedere tweede donderdag van de maand bij elkaar te komen van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur.

Voor de maandelijkse bijeenkomst heeft de organisatie onderdak gevonden bij de Sionskerk aan de Glanerbeek 10. Het doel van het Parkinson Café is patiënten en andere betrokkenen (mantelzorgers) op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op dit terrein. Daarnaast biedt het de mogelijkheid elkaar als lotgenoten te ontmoeten.

Voor de eerste bijeenkomst van 9 september staat een hernieuwde kennismaking met aandacht voor de corona-regelgeving op het programma. Vervolgens zijn de organisatoren geïnteresseerd in ervaringen van de laatste tijd van de bezoekers en de onderwerpen die zij graag aan de orde willen hebben.

Wie meer wil weten over dit programma kan contact telefonisch opnemen met mevrouw H. van der Honing: (038) 453 75 81 of per e-mail honinghet@home.nl óf bij de heer J. Wellinghoff: ()38) 454 59 50, e-mail jan.wellinghoff@gmail.com.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14