Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nazomerfeest Nooterhof brengt de natuur dichtbij huis

Algemeen

ZWOLLE - Tijdens het Nooterhof Nazomerfeest is het nog één keer volop genieten van de laatste zomerdagen. Op zondag 19 september van 13.00 tot 17.00 uur gaan bezoekers met allerlei organisaties op creatieve wijze aan de slag met het thema: ‘Natuur dichtbij huis’. 

In het park zijn diverse groene activiteiten voor jong en oud, zoals eetbare insecten, een enorm ganzenbord en braakballen uitpluizen. TOF toneel speelt de vrolijke familievoorstelling ‘Lie & To en de wonderbaarlijke oplossing’ om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Vanuit de Outdoor Ontdek Caravan kunnen kinderen als een ware Freek Vonk beestjes en planten onderzoeken. Het is eveneens mogelijk zelf fotolijstjes te maken, een tegel te versieren, de natuur te schilderen of oorwurmen te maken. Deze activiteiten zijn georganiseerd in samenwerking met onder andere de Milieuraad Zwolle, IVN natuureducatie, Wereld Natuur Fonds en 50 Tinten Groen Assendorp. Bezoekers kunnen ook gewoon lekker genieten van de sfeer, de natuur en wat te drinken op het terras. Meer informatie is te vinden op de website www.nooterhof.nl.

De organisatie hanteert de anderhalve meter afstand, volgens de landelijke coronaregels. Bij te veel drukte wachten nieuwe bezoekers buiten het hek tot er weer mensen vertrekken.