Afbeelding
Foto: Eigen foto

Dierendag op de Dierenweide

Algemeen

ZWOLLE – Het is binnenkort Werelddierendag. Dierenweide Dieze Oost en Stichting De Knuffelkonijntjes gaan deze dag uitgebreid vieren met veel activiteiten op zaterdag 2 oktober.

Om 10.00 uur is er het Dierenontbijt, samen met niemand minder dan Roodkapje. Henk en Mick, bekend van The Voice Senior, komen optreden en voorlezen. Ook kunnen kinderen onder de tien jaar een ritje maken op een ezel voor 1 euro per rit. Ze mogen ook Xplosief meehelpen met de bouw van een nieuw insectenhotel, mogelijk gemaakt met hulp van het Buurtcultuurfonds.

Aanwezig op dit evenement zijn eveneens de Dierenambulance, Dierenarts Rolf Bus, Stichting E&N Roofvogels en Stichting Dierenvoedselbank Zwolle. De toegang is gratis. Bij deelname aan een activiteit wordt gevraagd één consumptie per persoon af te nemen. Iedereen is welkom op de Dierenweide aan de Hogenkampsweg 27.

Binnenkort begint de samenwerking van Stichting De Knuffelkonijntjes en Gosker Zorg. Deelnemers van Gosker Zorg gaan meewerken op de weide bij het verzorgen van de dieren en het onderhouden van de locatie. Op de website www.hetknuffelkonijn staan de contactgegevens en meer informatie over de activiteiten van Dierenweide Dieze Oost en Stichting De Knuffelkonijntjes.