Afbeelding
Foto: Esther Jellema

Park de Stadshoeve maakt de verbinding in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Stichting de Stadshoeve in Stadshagen heeft als doel om de verbinding binnen de wijk te maken. Daarom worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park. Dit najaar zijn het het ZZP-café en het Peuter Voorleesuurtje.

Park de Stadshoeve heeft een educatieruimte beschikbaar waar ZZP’ers uit Zwolle kunnen komen werken en workshops kunnen houden. Ook is de ruimte geschikt voor vergaderingen. Stichting de Stadshoeve stelt deze ruimte één à twee keer per maand beschikbaar voor ZZP’ers als werkruimte. Zo kunnen ze een keer lekker buiten de deur werken én in contact komen met andere ZZP’ers uit de wijk. Op de volgende data staat het ZZP-café gepland. Wie wil komen werken, is welkom tussen 09.00 en 17.00 uur op dinsdag 12 oktober, dinsdag 9 november, donderdag 25 november, dinsdag 14 december en donderdag 23 december. Tijdens het ZZP-café verzorgt Bistro de Stadshoeve de drankjes, lunch en versnaperingen tegen betaling. Wie ZZP-Partner is van de Stadshoeve kan gratis aanschuiven tijdens de ZZP-cafés. Wie geen ZZP-partner is, kan tegen een vergoeding van 5 euro de hele dag gebruikmaken van de ruimte. Wie ter plekke besluit ZZP partner te worden, betaalt niets. Houd de Facebook-pagina van de Stadshoeve in de gaten voor meer informatie over de ZZP-café data.

Voorleesuurtje

Ouders van een peuter die het lastig vinden om contact te maken met andere ouders en een leuke activiteit zoeken voor hun kind, zijn welkom bij het Peuter Voorleesuurtje. vrijwilligers hebben dit voor elke eerste zondag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur georganiseerd. Kinderen kunnen er spelen met andere kinderen en hun ouders kunnen er andere ouders ontmoeten. Naast het voorlezen, is er ook altijd nog een doe-activiteit voor de kinderen.