Afbeelding
Foto: Eigen foto

Snoet de muis krijgt eigen stadswandeling

Algemeen

ZWOLLE – Wandelen ‘in de voetsporen van Snoet de muis’ is een nieuwe stadswandeling waarbij deelnemers Zwolle op een andere leren manier kennen. 

Via opdrachten krijgen kinderen en ouders een andere kijk op de Zwolse binnenstad. Tijdens de wandeling krijgen ze een hapje en een drankje van verschillende lokale ondernemers en na de wandeling wacht er een leuke verrassing voor de kinderen. 

Proef

Diana Smilde, schrijfster van de boekenserie Snoet de muis, liep de wandeling afgelopen zaterdag 16 oktober op proef met kinderen van verschillende leeftijden. “De reacties van zowel de kinderen als de ouders waren uiterst positief. De wandeling is zeer geschikt voor onder andere kinderfeestjes, familie-uitjes of gezellig met het eigen gezin.” 

Informatie

De kosten voor de wandeling zijn 5,50 euro per persoon met een maximum van acht kinderen. Bij kinderfeestjes is deelname van minimaal twee volwassenen gewenst. De wandeling is te boeken via uitgeverij.daan@gmail.com of info@stadswandelingen.zwolle.nl. Neem voor meer informatie een kijkje op www.snoetdemuis.nl, Instagram @snoet.demuis en/of Facebook snoetdemuis.